PROVIDING SOLUTIONS FOR INDUSTRIES

Nyheder

We are open for business – Are you?

Skanacid deltog i GREEN's arrangement "Open Days" Vi er klædt på til at besvare forespørgsler og vil rigtigt gerne vise hvad vores partner kan og ikke mindst demonstrere GREEN's konkurrencekraft. Open for business Our first open day held on 28th September 2018 was a...

læs mere

Peter Brotherhood tilbage

Seimens overtager Dresser Rand og Skanacid A/S er igen agent for Peter Brotherhood! Dresser-Rand Group Inc. ("Dresser-Rand" eller "Company"), en global leverandør af roterende udstyr og eftermarkedtjenester, meddelte, at selskabets aktionærer, ved et særligt møde...

læs mere

Vores partnere

Green`s Economisers & Wate Heat Recovery

Greens er berømt i hele verden for deres Economisere. De patenterede den allerførste Economiser allerede i 1845. Siden er Greens vokset og er i dag en virksomhed, der tilbyder design og fremstilling af mange typer varmevekslende produkter / løsninger til Energi produktion, Petro-kemi, Raffinaderier, Waste to Energy, Industri og Marine industrier.

Malekugler – Cylpebs

Uovertrufne produkter som resultat af moderne teknologi, fairness og pålidelighed er de karakteristika, der kendetegner virksomheden DOERING.

Dampturbiner af høj kvalitet

Peter Brotherhood er et af de mest anerkendte mærker indenfor Dampturbiner. Leveringsprogrammet spænder fra helt små singlestage turbiner til mellemstore der typisk benyttes på mindre Kaftvarme værker og på skibe. Vore kunder er Shell, Mærsk samt en del decentrale værket.

Gear, conveyor og mølledrev

David Brown har i over 150 år leveret ingeniørydelser, løsninger og service til en bred vifte af industrier.

Malekugler

Kuglemølle- forbrugsmaterialer. Kulfyrede kraftværker har brug for at knuse / male deres kul for at øge udnyttelsesgraden af deres brændsel. Litzkuhn er ekspert i fremstilling af denne type malekugler. Skanacid A/S og Litzkuhn har arbejdet sammen om at løse denne type opgaver for danske kraftværker i mange årtier.

Antilöwa Produkter

Antilöwas produktprogram inkluderer et komplet program af smøre- og slipmidler til støbeindustrien. Programmet suppleres med spray-pistoler og specielle pensler (bronze- og stålbørster)

Du er mere end velkommen at kontakte os.

Brug kontaktformularen eller ring på:

+45 39 40 13 14

Vælg din kontaktperson her.

Kontaktpersoner

ISOLERINGSTEKNIK:  Salgs og leveringsbetingelser

INDUSTRITEKNIK:       Salgs og leveringsbetingelser

Kontaktformular

15 + 12 =