NTI-Rørophæng

NTI Isolerede rørophæng med aluminiumskappe

NTI-Isolerede rørophæng er markedets eneste til udendørs brug. Alle rør til f.eks. blandesløjfer til ventilationsanlæg monteret på tage skal ifølge den nye DS452.3 monteres med isolerede rørophæng eller kompensere for 25% ekstra varmetab ved større isoleringstykkelser. Den isoleringstykkelse, der i nogle tilfælde skal bruges, er i paksis meget sværd at få plads til og koster også mere end at montere Isolerede rørophæng.

PU skum med en rumvægt på hele 200 kg./m3, sikrer bæreevnen på denne type isolerede rørophæng.

Ligesom vores populære isolerede rørophæng fra Danmat, leveres disse også pakket med passende rørbøjle. Rørbøjlen er rund så den fordeler vægten over hele bæringsoverfladen. Gevinnet er i 2 dimmensioner og passer til 8mm og 10mm gevingstænger.

Gennemtænkt samling

Disse bæringer er udviklet af tyske ingeniører og samles på en meget gennemtænkt måde. De to halvparter skyde sammen og Z låsen sikrer at bæringen bliver hængende. Du har nu begge hænder fri til at montere rørbøjlen.

Z-låsen minimerer også varmetabet. Ingen lige samling som vil lede varmen ud af isoleringsmaterialet.

Klar til montage af pladekapper

Ved montage forsegles de langsgående samlinger med Silikone eller lignende, for at sikre at samlingen er vandtæt. Der er plads til anlæg for den tilstødende pladekappe på begge side af rørbøjlen.

Du er mere end velkommen at kontakte os.

Brug kontaktformularen eller ring på:

+45 39 40 13 14

Vælg din kontaktperson her.

Kontaktpersoner

ISOLERINGSTEKNIK:  Salgs og leveringsbetingelser

INDUSTRITEKNIK:       Salgs og leveringsbetingelser

Kontaktformular

14 + 3 =