Kim Eriksen

Salg , Adm. Direktør

Direkte: +45 25 64 25 84
Mail: ke(at)skanacid.dk

Han har fokus på forretningsudvikling. Udnytter sin tekniske viden og faglige interesse, fokus på salg og innovative løsninger, til at skabe vækst hos både kunder samt i egen virksomhed. Motivation, teamwork og ordholdenhed, er hjørnestene i hans tilgang til sit job. Har været forretningsmand, og involveret i de fleste led i fødekæden, siden starten af 80’erne. Har erfaring fra produktionsvirksomhed, grossisthandel og entreprenør leddet, hvilket giver en god base for at udvikle Skanacid A/S.

Tim Andersen

Salg , Key Account Manager
(Ansvarlig for Defence & Security)

Direkte: +45 30 59 40 90
Mail: ta(at)skanacid.dk

Tim kommer med en baggrund fra det danske forsvar. Han var i den danske hær i 14 år, og sluttede som officer.

Passionen for det danske forsvar udfolder sig nu ved at rådgive, promovere, tilbyde og sælge, det bedste udstyr og udrustning der findes på marked.

Igennem sin interesse for våben og generelt forsvars materiel, bidrager Tim til en udvikling af Skanacid A/S, samt til en forståelse for vigtigheden af pålidelighed, sikkerhed og god kvalitet, af det udstyr der markedsføres.

“Min målsætning, som KAM i Skanacid A/S, er at vi skal være en del af en proces, der aktivt bidrager til en styrkelse af det danske Politi og Forsvar”

Peter Kure

Salgschef
(T-FIT og TechLite specialist)

Direkte: +45 53 54 15 65
Mail: pk(at)skanacid.dk

Peter har, efter 28 år i Rockwool, en stor erfaring indenfor teknisk isolering. Han fungerer som salgschef og har naturligvis sit speciale indenfor vores progam af tekniske isoleringsprodukter.

Peter er bl.a. ansvarlig for salg og markedsføring af vore produgter til isolering af installationer i renrum, T-FIT og TechLite. Disse produkter forhandler Skanacid A/S i Skandinavien.

Du kan kontakte Peter når du har udfordringer indenfor isoleringsteknik.

Birthe Gade Ravn

Kundeservice, salg og logistik
(Superwool og Vacupor specialist)

Direkte: +45 51 68 76 47
Mail: bgr(at)skanacid.dk

Birthe har været ansat i Skanacid A/S fra 1. maj 2011.

Hun har i den tid bestridt funktioner som administrativ medarbejder /sekretær/korrespondent, kundeservice, salg og logistik, import/eksport.

Birthe er uddannet indenfor HH, haft ophold i Tyskland og Østrig hvor hun arbejde med Marketing, er korrespondent engelsk/tysk med BA/ED tysk med erhvervssproglig udd. fra CBS, Merkonom i samarbejde, ledelse, organisation.

Susan Lindenskov

Kundeservice, salg og bogholderi
(T-FIT og TechLite specialist)

Direkte: +45 29 36 79 78
Mail: sl(at)skanacid.dk

Susan har været ansat siden maj 2017

Kommer med erfaring fra bl.a. 10 års ansættelse som regnskabsassistent hos Norisol A/S. Hun er vellidt og service mindet person både hos kunder og internt. Susan er ansvarlig for økonomisystemet og bogholderi samt marketing og web-shop platforme.

Lunikvej 7,
DK-2670 Greve

CVR: 65332728

Telefon: +45 39 40 13 14
Mail: mail(at)skanacid.dk
Faktuering: faktura(at)skanacid.dk

www.skanacid.dk
www.ds-shop.dk

Du er mere end velkommen at kontakte os.

Brug kontaktformularen eller ring på:

+45 39 40 13 14

Vælg din kontaktperson her.

Kontaktpersoner

ISOLERINGSTEKNIK:  Salgs og leveringsbetingelser

INDUSTRITEKNIK:       Salgs og leveringsbetingelser

Kontaktformular

7 + 15 =