Kim Eriksen

Salg , Adm. Direktør

Direkte: +45 25 64 25 84
Mail: ke@skanacid.dk

Han har fokus på forretningsudvikling. Udnytter sin tekniske viden og faglige interesse, fokus på salg og innovative løsninger, til at skabe vækst hos både kunder samt i egen virksomhed. Motivation, teamwork og ordholdenhed, er hjørnestene i hans tilgang til sit job. Har været forretningsmand, og involveret i de fleste led i fødekæden, siden starten af 80’erne. Har erfaring fra produktionsvirksomhed, grossisthandel og entreprenør leddet, hvilket giver en god base for at udvikle Skanacid A/S.

Christopher Heideby

Salg , Key Account Manager
(Ansvarlig for Defence & Security)

Direkte: +45 30 59 40 90
Mail: ch@skanacid.dk

Christopher har en bred baggrund indenfor salg og service. Han bringer stor erfaring og passion, indenfor de produkter i hans ansvarsområde, med sig.

Christopher har ansvar for at vedligeholde og udvikle Skanacids forretningsområde, Defence & Security, hvilket betyder at han håndterer kontakten til Politi og forsvar.

Igennem sin store interesse for sportsskydning, har han et dybt kendskab til sport og jagtvåben samt ammunition. Dette er en kæmpe fordel da Skanacid har udviklet sig meget positivt indenfor netop dette område, de seneste år..

“Min målsætning, som KAM i Skanacid A/S, er at være en del af et stærkt fokuseret team, med et højt serviceniveau, som markedsfører og forhandler de bedste produkter på markedet”

Birthe Gade Ravn

Kundeservice, salg og logistik

(Superwool og Vacupor specialist)

Direkte: +45 51 68 76 47
Mail: bgr@skanacid.dk

Birthe har været ansat i Skanacid A/S fra 1. maj 2011.

Hun har i den tid bestridt funktioner som administrativ medarbejder /sekretær/korrespondent, kundeservice, salg og logistik, import/eksport.

Birthe er uddannet indenfor HH, haft ophold i Tyskland og Østrig hvor hun arbejde med Marketing, er korrespondent engelsk/tysk med BA/ED tysk med erhvervssproglig udd. fra CBS, Merkonom i samarbejde, ledelse, organisation.

Peter Kure

Salgschef

(T-FIT og TechLite specialist)

Direkte: +45 53 54 15 65
Mail: pk@skanacid.dk

Peter har, efter 28 år i Rockwool, en stor erfaring indenfor teknisk isolering. Han fungerer som salgschef og har naturligvis sit speciale indenfor vores progam af tekniske isoleringsprodukter.

Peter er bl.a. ansvarlig for salg og markedsføring af vore produgter til isolering af installationer i renrum, T-FIT og TechLite. Disse produkter forhandler Skanacid A/S i Skandinavien.

Du kan kontakte Peter når du har udfordringer indenfor isoleringsteknik.

Lunikvej 7,
DK-2670 Greve

CVR: 65332728

Telefon: +45 39 40 13 14
Mail: mail(at)skanacid.dk
Faktuering: faktura(at)skanacid.dk

www.skanacid.dk
www.ds-shop.dk

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os


Har du spørgsmål vedrørende Isoleringsteknik, Industriteknik, Defence & security eller noget helt tredje, så skriv eller ring til os. Vil du i kontakt med en af vores ansatte, kan du få et overblik her under.

ring til os

Send os en mail