Kim Eriksen

Salg , Adm. Direktør

Direkte: +45 25 64 25 84
Mail: ke@skanacid.dk

Han har fokus på forretningsudvikling. Udnytter sin tekniske viden og faglige interesse, fokus på salg og innovative løsninger, til at skabe vækst hos både kunder samt i egen virksomhed. Motivation, teamwork og ordholdenhed, er hjørnestene i hans tilgang til sit job. Har været forretningsmand, og involveret i de fleste led i fødekæden, siden starten af 80’erne. Har erfaring fra produktionsvirksomhed, grossisthandel og entreprenør leddet, hvilket giver en god base for at udvikle Skanacid A/S.

Mia - Macth and Game

Mia Bøgedal

Salg , Key Account Manager, Match & Game
(Ansvarlig for Civilet marked)

Direkte: +45 30 59 40 90
Mail: mb@skanacid.dk

Mia har en bred baggrund indenfor salg og service. Hun bringer stor erfaring og passion,  indenfor de produkter i hendes ansvarsområde, med sig. Speciale indenfor sportsskydning.

Gennem sin store interesse for sportsskydning, har hun et dybt kendskab til sport og jagtvåben samt tilhørende ammunition og tilbehør. Dette er en kæmpe fordel da Skanacid har udviklet sig meget positivt indenfor netop dette område, de seneste år..

“Min målsætning, som KAM i Skanacid A/S, er at være en del af et stærkt fokuseret team, med et højt serviceniveau, som markedsfører og forhandler de bedste produkter på markedet”

John S Hansen

John Hansen

Salg , Key Account Manager
(Ansvarlig for Militær og Politi)

Direkte: +45 29 36 79 78

Mail: jh@skanacid.dk

John har gennem hele sit liv, arbejdet med salg og service. Han har bl.a. arbejdet med levering af udstyr til offentlige kunder samt haft med udbud og strategiske indkøb at gøre. John er derudover passioneret jæger og kan rådgive og vejlede på denne fornt også.

John er, sammen med Kim Eriksen, vores primære kontakt til de offentlige kunder som Militær og Politi og vil sikre at vi holder det høje serviceniveau, som Skanacid er kendt for.

“Min målsætning, som KAM i Skanacid A/S, er at vore kunder oplever en dynamisk partner der interesserer sig for deres udfordringer og kommer med løsninger”

Birthe Gade Ravn

Kundeservice, salg og logistik

(Superwool og Vacupor specialist)

Direkte: +45 51 68 76 47
Mail: bgr@skanacid.dk

Birthe har været ansat i Skanacid A/S fra 1. maj 2011.

Hun har i den tid bestridt funktioner som administrativ medarbejder /sekretær/korrespondent, kundeservice, salg og logistik, import/eksport.

Birthe er uddannet indenfor HH, haft ophold i Tyskland og Østrig hvor hun arbejde med Marketing, er korrespondent engelsk/tysk med BA/ED tysk med erhvervssproglig udd. fra CBS, Merkonom i samarbejde, ledelse, organisation.

Johnny Nielsen

Regnskabsansvarlig, Indkøb og Marketing

Direkte: +45 53 54 15 65

Mail: jn@skanacid.dk

Johnny har mange år erfaring indenfor Økonomi, Indkøb og Marketing fra sammenlignelig handelsvirksomhed. Han fungerer som vores regnskabsansvarlige og vil bistå med indkøb og marketing.

Johnny styrker vores ambition om fortsat udvikling og internationalisering af Skanacid A/S.

Du kan kontakte Johnny når du har spørgsmål til det økonomiske eller vore indkøbsordre.

Peter Kure

Konsulent

Direkte: +45 53 54 15 65

Mail: pk@skanacid.dk

Peter har, efter 28 år i Rockwool, en stor erfaring indenfor teknisk isolering. Han fungerer som salgschef og har naturligvis sit speciale indenfor vores program af tekniske isoleringsprodukter.

Peter er bl.a. ansvarlig for salg og markedsføring af vore produgter til isolering af installationer i renrum, T-FIT og TechLite. Disse produkter forhandler Skanacid A/S i Skandinavien.

Du kan kontakte Peter når du har udfordringer indenfor isoleringsteknik.

Lunikvej 30A
DK-2670 Greve

CVR: 65332728

Telefon: +45 39 40 13 14
Mail: mail(at)skanacid.dk
Faktuering: faktura(at)skanacid.dk

www.skanacid.dk
www.ds-shop.dk

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os

<break<>
Har du spørgsmål vedrørende Isoleringsteknik, Industriteknik, Defence & security eller noget helt tredje, så skriv eller ring til os. Vil du i kontakt med en af vores ansatte, kan du få et overblik her under.</break<>