Isoleringsteknik

Markedets største udvalg af specialisolering

Isoleringsteknik – Markedets største udvalg af Specialisolering

SKANACID isoleringsteknik fører markedets største udvalg af specialisolering til industri og byggeri. Vi leverer til anvendelsesformål inden for Højtemperatur isolering, Cryogen isolering, Renrums isolering og til Industriteknik og produktiosnssektoren. Vores primære opgave er specialisoleringen, mens de mere traditionelle produkter håndteres af kollgerne i branchen. Vi har samlet en lang række af kvalitetsleverandører som præsenteres her på siden.

Ud over specialprodukterne får du høj teknisk viden, rådgivning, samt hjælp til beregninger med i købet.

 

World Leaders in Heat Management

Isoleringsprodukter, der gør en forskel. Morgan Thermal Ceramic’s brede udvalg af højtemperatur løsninger reducerer energiforbruget og emission væsentligt. Løser opgaver hvor de fleste andre isoleringsmaterialer må give op. Høj kvalitet og unikke egenskaber samt SKANACIDs kyndige rådgivning sikrer et bæredygtigt resultat!

T-FIT Clean - Renrumsisolering

T-Tubes er blevet til T-FIT®, godkendt til de internationale klassifikationer for renrum : GMP Annex 1 =  Klasse A , ISO 14644-1 = Klasse 5 og FED STD -209D = Klasse 100. T-FIT® PROCESS er det nye produkter fremstillet af ZOTEK® N som kan anvendes fra -40 til +205ºC. T-FIT® HYGIENE fremstillet ZOTEK® F38HT skum, et KYNAR PVDF FDA godkendt materiale til fødevarindustrien.

PAROC forhandler i Danmark er Skanacdid

PAROC Industry

Skanacid A/S blev i juni 2023 valgt som PAROC’s danske forhandler af deres komplette progam til industrielle installationer. Det er vi meget stolte af.
Hvis du er interesseret i at få et godt tilbud eller bare se nærmere på hvilke PAROC produkter vi tilbyder, så KLIK HER

Doing things differently

Coroplast er et succesfuldt, globalt , uafhængigt, familiedrevet selskab. I løbet af deres 90-årige historie har Coroplast udviklet sig fra en rolle som lokal producent af elektrisk isoleringsmateriale, til at være en global aktør og teknologi-leder inden for tekniske tapes.

Hos Skanacid A/S er vi stolte af at være dansk Coroplast distributør indenfor Isolerings- og Industriprogrammet.

 

Avancerede produkter til et krævende industrimarked 

FOAMGLAS INDUSTRY’s produktprogram forhandles nu igen i Danmark. Celleglas har helt unikke egenskaber, der specielt på kolde emner som LNG og Oxygen, er det bedste valg. FOAMGLAS er også vejen frem, når det gælder at undgå korrosion under isoleringen (CUI) – kombinationen af FOAMGLAS produkter og Terostat beklædning er et sikkert valg.

Stensikre produkter og løsninger

Rockwool Teknisk Isolering (RTI) leverer et bredt program af isoleringsprodukter. Der er løsninger til termiske, lydtekniske og brandtekniske opgaver både indenfor Marine- og Industrisektorerne. Hos SKANACID A/S har vi specialiseret os i ProRox NCS 2000 og ProRox GRP 1000. Disse innovative produkter kræver vores rådgivning og har mange indbyggede fordele. Lad os hjælpe dig med at implementere disse løsninger.

Fra naturlige Mica også kaldet Glimmer

Naturbaseret isoleringsmateriale, som både er termisk og elektrisk isolerende, og med enestående fysiske egenskaber. To typer materiale udvindes: Moskovitisk, hvor der er en overvægt af kalium og Pyhlogopit, som indholder magnesium; og Pyhlogopit Glimmer. Pyhlogopit Glimmer tåler højere temperaturer end Moskovitisk, mens Moskovitisk har bedre mekaniske egenskaber. SKANACID A/S sælger disse produkter i ark og ruller.

VIP

Tysk kvalitet og teknologi

va-Q-tec er en dynamisk og højteknologisk virksomhed, som siden 2001 har de været banebrydende inden for innovative løsninger til isoleringsbranchen. Deres energieffektive, pladsbesparende og miljøvenlige vakuumisoleringspaneler (VIP’er), der isolerer omkring 10 gange mere effektivt, sammenlignet med konventionel fiber- eller skumisolering.

De bedste løsninger til CUI

Integrity Products har samlet og udviklet de mest operationelle løsninger til Korrosion under isolering. Inspektions lemme, dræn og afstandsstykker i et flot og driftsikkert design, der ikke går på kompromis med kvalitet og sikkerhed samtidigt med, at det er enkelt og konkurrencekraftigt.

ISOVER Teknisk Isolering

Teknisk Isolering, Marine & Offshore.

Skanacid A/S leverer Isovers brede program af produkter til isolering af tekniske installationer.

Programmet  indeholder produkter specialiseret til både industrisektoren, Marine og Offshore samt til instalationer og kontruktioner i byggesektoren.

Keramisk belægning

ThermaCote® er en højtydende keramisk isolerende belægning, der giver overlegen fugt og korrosions-beskyttelse, til rør, tanke, bygninger og konstruktioner, både inde og ude. Den avancerede keramiske teknologi, sparer energi, ligner en almindelig maling, når den er tør, og har ultra-lav VOC på 5,3 G / L.

Beskyttelse mod strålevarme

HTT er vores bedste leverandør af beskyttelses slanger og tape. Når strålevarme give problemer for kabler og andet udstyr tæt på meget varme emner, kan produkterne fra HTT sikre mod nedbrydning.

Egne Patenterede produkter

LINCORD

Skanacid A/S er stolte af at kunne tilbyde unikke tætnings- og pakkesnore af papir med helt specielle egenskaber. Lincord er vores eget varemærke som vi leverer til støberier i mange egne af verden. Produktet er patenteret..

Nyheder

Børsens Gazellepris tildelt Skanacid A/S for 3. år i træk

Børsens Gazellepris tildelt Skanacid A/S for 3. år i træk

Vi er rigtigt stolte af at være en del af denne lille klub i år igen. En rigtig stor tak til Skanacid teamet for at gøre dette muligt og tak til Børsen for at tildele os prisen for 3. år i træk. Dansk og international industri er rigtigt udfordret i denne tid. Der...

læs mere

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål vedrørende Isoleringsteknik, Industriteknik, Sports og Jagtskytte udstyr eller vores Defence & security agenturer, så skriv eller ring til os.