Isoleringsholdere

Isoleringsholdere, strittere, svejsesøm og låsebrikker

Skanacid A/S leverer mange produkter der med fordel kan monteres og fastholdes med vores sortiment af befæstigelsesløsninger. Vores program omfatter produkter lige fra simpel mekaniske fastgørelse af brandisolering på en kanal, over fastholdelse af isolering i en roterende cementovn, til avancered løsninger til fastholdelse af ildfaste materialer i en affaldsforbrændingskedel. Materialerne spænder fra galvaniseret stål, rustfrit stål til keramiske produkter.

Svejsesøm og låsebrikker til montage af teknisk isolering

Vi markedsfører et bredt program af befæstigelsesløsninger til montering af isolering på ventilationskanaler, stålkonstruktioner mm. Disse er typisk udført i galvaniseret stål og passer til de mest almindelige svejseanlæg. Kontakt os for et godt tilbud.

Mekanisk fastgørelse af højtemperatur isolering som f.eks. Superwool og Firemaster

Dette sortiment af isoleringsholdere / strittere er i højkvalitets rustfrit stål som er velegnede til fastholdelse af isolering i meget barske miljøer. Denne type kan benyttes hvor temperaturen er op til 1800 °C. De kan enten svejses eller boltes faste.

Keramiske låsebrikker

Når temperaturen er høj er det afgørende af det mest udsatte materiale kan holde til mest. Keramiske låsebrikker kan tåle både ekstreme temperaturer og et meget aggressivt miljø.

Svejseanlæg der løser opgaven

Vi forhandler svejseanlæg der benytter ovenstående svejsesøm, strittere og pinde. Disse anlæg er typisk ikke lagervarer men skaffes hjem til meget fornuftige priser på 2 – 3 arbejdsdage.

Du er mere end velkommen at kontakte os.

Brug kontaktformularen eller ring på:

+45 39 40 13 14

Vælg din kontaktperson her.

Kontaktpersoner

ISOLERINGSTEKNIK:  Salgs og leveringsbetingelser

INDUSTRITEKNIK:       Salgs og leveringsbetingelser

Kontaktformular

1 + 1 =