Supermat Aerogel er uovertrufen isolering

Supermat Aerogel er uovertrufen isolering med rigtigt gode isoleringsegenskaber. En Lambda på kun 0,018 ved 25 °C, samt en mindre stejl kurve, når temperaturen stiger, resulterer i langt mindre isoleringstykkelse. Supermat Aerogel kan anvendes op til 650 °C. Leveres i 3, 6 og 10mm tykkelse.

Prisen er lavere end konkurrenternes produkter, og samtidig støver Supermat Aerogel meget mindre.

Supermat er super isolering!

Dette produkt har virkelig sin berettigelse, når der mangler plads til den nødvendige isolering. Supermat Aerogel kan monteres på runde og flade medier ved mekanisk fastgørelse. Andre montagemetoder er dog også mulige. Ved at fortrænge og erstatte alt luft (se den viste måtte) er Supermat Aerogel meget montagevenligt. Måtten er påført talkum, for at den indesluttede Aerogel ikke skal klæbe.

CUI (korrosion under isoleringen)

Supermat Aerogel er hydrofob og har en ekstrem høj damp-permeabilitetsmodstand / diffusionsmodstand. Det er en nødvendighed, at disse egenskaber skal være til stede, da de skaber en forudsætning for, at risikoen for korrosion under isoleringen er begrænses væsentligt. Supermat Aerogel er helt unikt i forhold til andre produkter på markedet.

Stor besparelse

Aerogel er opfundet til isolering af rumfartsudstyr. Høj isoleringsevne og lav vægt var de vigtige nøgleord. Besparelsen på isoleringstykkelsen er markant sammenlignet med traditionelle isoleringsprodukter, især ved høje temperaturer.  

Se tabellen for at se en sammenligning:

Et godt eksempel

Dette eksempel viser en forskel på 70 %. Supermat Aerogel kan med 30mm opnå samme overfladetemperatur som ved 100mm mineraluld.

Sammenligning af Lambda udvikling

På typiske produkter til isolering af varme emner

Lambda-værdi: Denne værdi angiver, hvor godt et bestemt materiale leder varme.

Konvektion: Bevægelse i væsker eller gasser sædvanligvis fremkaldt af en temperaturforskel i samspil med varmeudvidelse og tyngdekraften. Da varm luft har mindre densitet end kold luft, vil opdriften bevirke, at opvarmet luft vil stige opad, og afkølet luft synke nedad.

Infrarød stråling: Elektromagnetisk stråling, som har længere bølgelængde end synligt lys, men kortere bølgelængde end mikrobølgestråling.

Du er mere end velkommen at kontakte os.

Brug kontaktformularen eller ring på:

+45 39 40 13 14

Vælg din kontaktperson her.

Kontaktpersoner

ISOLERINGSTEKNIK:  Salgs og leveringsbetingelser

INDUSTRITEKNIK:       Salgs og leveringsbetingelser

Kontaktformular

3 + 15 =