Skanacid A/S er stolte af at kunne tilbyde unikke tætnings- og pakkesnore af papir med helt specielle egenskaber. Lincord er vores eget varemærke som vi leverer til bl.a. stålvalseværker og støberier i mange egne af verden. Produktet er patenteret.

Lincord, produceret af Somic

Skanacid får produceret vores patenterede produkt af Somic. Deres internationale ry, som en af de førende producenter og leverandører i branchen, er baseret på deres brede vifte af innovative produkter i meget høj kvalitet.

Papir pakningssnor

Somic producerer også papir og kraftpapir, snore og vævede stoffer af papir. Disse bruges i en bred vifte af slutprodukter, herunder møbler, biler, senge, tasker.

Eksempel på anvendelse ved kontinuerlig støbning af rustfri plader

Denne type pakkesnor er udviklet i samarbejde med Skanacid A/S for mange år siden. Udviklet efter specifikke ønsker om egenskaber, vore kunder ikke fandt på markedet. Produktet blev udviklet og patenteret som et samarbejde mellem ingeniører fra begge firmaer. Produktet sælges i dag af Skanacid A/S til så fjerne markeder som Australien.

Eksempel på anvendelse ved kontinuerlig støbning af rustfri plader

Lincord anvendes f.eks. i en “Slab Caster” som pakkesnor mellem støbekarets kobber plader og “dummy bar head”. Lincord papir snore forhindrer skader på kobberpladerne og snoren forhindrer det flydende stål i at komme udenfor støbekaret. Papirsnoren placeres mellem karet og kobberpladerne før hver opstart af den kontinuerlig støbeproces.

Kontakt os her for pris og leveringstid

Snorene leveres både vævede og snoede. Billedet til venstre viser et eksempeler på typer af pakningssnor.

Kontakt os for hjælp til identificering af snor, der passer til dit projekt.

Du er mere end velkommen at kontakte os.

Brug kontaktformularen eller ring på:

+45 39 40 13 14

Vælg din kontaktperson her.

Kontaktpersoner

ISOLERINGSTEKNIK:  Salgs og leveringsbetingelser

INDUSTRITEKNIK:       Salgs og leveringsbetingelser

Kontaktformular

13 + 9 =