Rockwool RTI Industri Marine og Offshore

Hos Skanacid A/S er vi specialister i at designe bæredygtige isoleringsløsninger. Vi leverer Rockwool’s specialiserede program til OEM, Industri, Marine & Offshore markederne.

Isoleringspakker og eksport

Vi designer og levere konkurrencedygtige isolerings-pakker til projekter i hele verden. Vi har 15 års erfaring og leverer til nogle af Danmarks største eksportører af  industrielle anlæg. Dette giver vores kunder mange fordele som styrker deres konkurrencekraft!     Herunder finder du segmentspecifikke kataloger lige til at Downloade. Disse to kataloger indeholder et bredt udvalg af tekniske produkter der kan løse lige fra energibesparelse til brandsikring. Kontakt os her for priser eller teknisk sparring.

ProRox – ROCKWOOL Teknisk Isolering – RTI

ProRox – Et produktprogram målrettet industrisektoren  ROCKWOOL Technical Insulation – en uafhængig organisation i ROCKWOOL-koncernen – er førende leverandør af stenuldspordukter af høj kvalitet på det industrielle isoleringsmarked. Med produktsortimentet ProRox til det industrielle marked tilbyder vi et komplet udvalg af produkter og systemer til termisk isolering og brandsikring. Skanacid vejleder og forhandler ROCKWOOLs produkter til konkurrencedygtige priser. Kontakt os for et godt tilbud.

SeaRox – Marine & Offshore isolering

Under SeaRox-navnet markedsfører vi et komplet program af brandsikker løsninger til skibsbygningsindustrien. Produkterne tilbyder også optimal akustisk og termisk isolering såvel som løsninger til isolering af tekniske installationer om bord. Nøgleegenskaben for alle disse produkter er fremragende termisk isolering, som hjælper med at holde energiforbruget under kontrol. Naturligvis lever produkterne op til strengeste krav med hensyn til akustisk isolering og brand modstand. Kontakt Skanacid A/S for beregning og tilbud på dit projekt. 

Rockwool RTI Industri Marine og Offshore

ProRox NCS 2000

ProRox Non-Contact System Dette er Rockwools bud på løsning af et velkendt problem. Galoperende korrosion på grund af konstant fugtigt miljø og optimale betingelser for hurtigt nedbrydning af stål. Rockwool tilbyder en systemløsning der består af afstandsringe samt deres rørskåle. Læs mere om dette innovative system i Brochuren her ved siden af eller kontakt os for mere information. 

Rockwool RTI Industri Marine og Offshore

ProRox GRP 1000

ProRox GRP 1000 sikrer en tæt og slagfast beklædning af et Rockwool produkt. En 100 % vand- og diffusionstæt beklædning er den sikreste måde at undgå vandophobning i isoleringssystemet og korrosion. ProRox GRP 1000 er en glasfiberarmeret polyester måtte anbragt mellem to lag film. Materialet består af harpiks, glasfiber og specielle fyldstoffer og leveres klar til brug. Inden hærdning er ProRox GRP 1000 et blødt og formbart materiale at arbejde med. I denne tilstand kan ProRox GRP 1000 skæres, trimmes og formes til at passe alle overflader. Dette gør det let at montere på isolerede emner. Efterfølgende hærdes Polyesteren ved påvirkning af ultraviolet (UV) lys. Efter hærdningen er ProRox GRP 1000 er fuldstændig vandtæt og er i stand til at give optimal mekanisk beskyttelse. 

Rockwool RTI Industri Marine og Offshore.

Du er mere end velkommen at kontakte os.

Brug kontaktformularen eller ring på:

+45 39 40 13 14

Vælg din kontaktperson her.

Kontaktpersoner

ISOLERINGSTEKNIK:  Salgs og leveringsbetingelser

INDUSTRITEKNIK:       Salgs og leveringsbetingelser

Kontaktformular

12 + 3 =