Aerogel et NANOmateriale med uovertrufne egenskaber - til varme og Cryogene emner!

Aerogel et NANOmateriale med uovertrufne egenskaber på isoleringen. En Lambda på kun 0,018 ved 25 °C, samt en mindre stejl kurve når temperaturen stiger, resulterer i langt mindre behov for tykkelse, for at opnå samme energibesparelse eller temperaturnedsættelse. Aerogel kan anvendes på emner fra -200 °C op til +650 °C. Leveres i 3, 6(5) og 10 mm tykkelse.

Der er rigtigt mange typer af Aerogel der er velegnet til rigtigt mange anvendelsesområder, lige fra boligbyggeri til in-lejring i avanceret teknologi som Robotter og Fuel-cells. Aerogel markedet er i kraftig vækst og eksperter vurderer en mulig fordobling af markedet  indenfor de nærmeste år, De mange mulige anvendelsesområder og forskellige leverandører, betyder at der er rigtigt mange varianter og godkendelser at vælge imellem, hvilket gør det til lidt af en jungle at finde den rigtige løsning.

Skanacid A/S er dansk forhandler af de fleste typer og fabrikater der er tilgængelige på markedet. Vi sælger Aerogel produceret forskellige steder i verden og har egne mærker samt Aspen Aerogels.

Vi kan vejlede dig og sammen finde den rigtige løsning samt beregne nødvendig tykkelse og besparelse. Vi tilbyde også skæring og støbning af Aerogel emner via vores velfungerende indutrisamarbejde. Læs mere her >
Kontakt os for mere information og en uforpligtende snak omkring muligheder og priser.

ArmaGel HT og LT

Skanacid A/S er forhandler af Armacell’s nye produktlinje – ArmaGel

ArmaGel HT klarer temperaturer fra -40°C og op til 650°C

ArmaGel LT anvendes på Cyrogene installationer fra -200°C og til 125°C

ArmaGel i 4 tykkelser

ArmaGel kan, som det eneste Aerogel produkt, leveres i 4 tykkelser 5mm, 10mm, 15mm og 20mm

ArmaGel - Det perfekte valg for industrien

ArmaGel har de godkendelser der gør produktet meget anvendeligt i alle industriens områder. Offshore og Onshore fra Petrokemi til Biomasse.

Besparelsen er til at få øje på!

ArmaGel sparer plads og det er der brug for. Vores anlægbyggere give konstant mindre plads til at opføre mere kompliserede anlæg der samtidig skal spare mere på energien. Aerogel som ArmaGel er en stor hjælp.

ArmaGel HT og LT fra Armacell

Hils fremtiden velkommen. Introduktionen at ArmaGel HT, vores nye generation af Aerogel isoleringsteknologi. Mere fleksibel og bøjelig. Ultra tynd. Ultra let. Overlegene termiske egenskaber. Miljørigtig. C1728 kompatibel. Det er den pålidelige løsning til højtemperatur applikationer. Armacell udvider sine temperatur  egenskaber betragteligt!

Dette nye skud på stammen – ArmaGel – udvider anvendelsesområdet fra -50°C til +125°C til nu at være -200°C til +650°C

Armacel’s vision har altid været at tilbyde innovative løsninger indenfor teknisk isolering, spare energi og gøre en forskel for mennesker rundt om i verden.
Med Aerogel er den vision endnu engang realitet. 

ArmaGel. Isolering blev lige endnu bedre.

 

Læs mere on ArmaGel HT

 

KØB ArmaGel HT her

Aspen Aerogels

Aspen Aerogel

Aspen var den første på markedet med et isoleringsmateriale til Industri- og byggeopgaver

Pyrogel

Dette produkt er til isolering af varme emner op til 650 ⁰C findes i flere typer som XT, XT-E, HPS

Cryrogel

Højtydende køleisolering som sparer plads og er hydrofobt så isdannelse ungås. 

Aerogel Spaceloft

Spaceloft – er Aerogel til byggeri, der sparer plads i din konstruktion!

Pladsbesparrende!

Der er meget plade at spare sammenlignet med traditionelle isoleringsmaterialer!

Aspen Aerogels – Pyrogel, Cryogel og Spaceloft

Aspen Aerogels er et førende energiteknologiselskab, der leverer innovative termiske løsninger til et marked for energibesparelser på 2,8 mia. Dollars.
Aspen’s Aerogel isolering er op til fem gange mere effektiv end traditionelle isoleringsmaterialer, samtidig med at det er industrielt robust over et bredt temperaturområde. Aspen Aerogel leveres i en pladsbesparende, brugervenlig form, hvilket gør det til det mest effektive industriisolering på markedet. Vores produkter bruges af førende globale virksomheder inden for vigtige energimarkedsegmenter, herunder Raffinering, Petrokemisk, LNG, Power og Subsea.

Produktprogrammet omfatter følgende typer:

KØB ASPEN AEROGEL

AEROGEL: FORKLARET

Aerogel er verdens letteste faste materiale; i sin rå form er dets sammensætning mere end 90% luft. En meget effektiv isolator, der har den laveste varmeledningsevne af alle fast materialer. Der kendes ikke bedre isolator og Aerogel har brudt over 15 verdensrekorder.
Aerogel blev først skabt af forskeren Samuel Stephens Kistler i 1931, som resultat af et væddemål med en kollega om, hvem der kunne erstatte væsken i “gelé” med gas uden at forårsage krympning.
Det er blevet brugt i tusindvis af applikationer siden dets opfindelse, for eksempel opdagede NASA at Aerogel, i sin rå form var i stand til at indsamle stjernestøv fra rummet. Dette unikke materiales historie er fængslende, men måske endnu mere fascinerende er se hvordan det har været anvendt i forsøg på at flytte grænser for termisk konduktivitet og producerer tiltrængte løsninger, på tværs af vores globus.

Navnet ‘Aerogel’ kan imidlertid være lidt vildledende, da det faktisk er et tørt, stift og fast stof. Navnet stammer fra det faktum, at Aerogel er
udviklet af en våd gel, vis flydende komponent er erstattet af en gas. Resultatet af denne proces er et fast materiale med ekstremt lav densitet og altafgørende lav varmeledningsevne.

Aerogel et NANOmateriale med uovertrufne egenskaber

Sammenligning af Lambda udvikling

På typiske produkter til isolering af varme emner

Lambda-værdi: Denne værdi angiver, hvor godt et bestemt materiale leder varme.

Konvektion: Bevægelse i væsker eller gasser sædvanligvis fremkaldt af en temperaturforskel i samspil med varmeudvidelse og tyngdekraften. Da varm luft har mindre densitet end kold luft, vil opdriften bevirke, at opvarmet luft vil stige opad, og afkølet luft synke nedad.

Infrarød stråling: Elektromagnetisk stråling, som har længere bølgelængde end synligt lys, men kortere bølgelængde end mikrobølgestråling.

Du er mere end velkommen at kontakte os.

Brug kontaktformularen eller ring på:

+45 39 40 13 14

Vælg din kontaktperson her.

Kontaktpersoner

ISOLERINGSTEKNIK:  Salgs og leveringsbetingelser

INDUSTRITEKNIK:       Salgs og leveringsbetingelser

Kontaktformular

14 + 1 =