Vacupor® – højtydende vakuumisoleringspaneler

Vacupor® isolerer op til 9 gange bedre end traditionel isolering. Det giver dig klare fordele mht. til plads og totalomkostning.

I de fleste tilfælde, når det kommer til at opnå den mest effektive varmeisolering, på mindst mulige plads, er Vacupor® det bedste valg. Vacupor® installeres enkelt, er effektivt og kan  anvendes i en bred vifte af applikationer.

Vacupor® er let at bruge, og på grund af de integrerede fumed-silica fiberfilamenter, understøttes den tredimensionelle struktur, bliver produktet trykstærkt og lastbærende. Derfor er der normalt ikke behov for yderligere beklædning for at opretholde den mekaniske stabilitet. Selvfølgelig kan vi tilbyde Vacupor® specialfremstillet til at løse specifikke isolerings-udfordringer. Morgan udvikler løbende denne produktgruppe og de oplever forståeligt nok en pæn fremgang på de europæiske markeder.

Vacupor® finder anvendelse i flere og flere industrielt fremstillede produkter, såsom køle- og fryseapperater. Bygningsisolering er dog forsat et voksende segment. Dette sker som reaktion på ændringer i love og forskrifter, men også af rene miljø- og energibesparende årsager.

Vacupor® kombinerer egenskaberne fra et mikroporøst isoleringsmateriale med fordelene ved vakuumisoleringsteknologi. På denne måde opnås en ekstremt lav varmeledningsevne på 5 mW / mK. Vacupor® kan anvendes i temperaturområdet mellem -50 ° C og 120 ° C. Kernematerialet produceres uden emissioner, er ikke brandfarligt og indeholder normalt ikke organiske komponenter, der kan frigive skadelige gasser ved udsættelse for varme. Vacupor® kan genbruges, og ifølge industrielle hygiejneeksperter udgør det ingen sundhedsfare. Silikatstøttefilamenterne, der anvendes til mekanisk forstærkning, kan heller ikke absorberes af lungerne, ifølge test hos bl.a. WHO.

Dette gør Vacupor® til et ideelt isoleringsmateriale. Spørg os – vi vil hjælpe med at skabe den perfekte isoleringløsning til dit projekt.

Vacupor® NT

Vacupor® NT er et standard design i vores program af vakuum isoleringspaneler. Ved udnyttelse af forskellige typer barriere-folier er det muligt at tilpasse vores Vacupor® – NT til forskellige applikationer med henblik på holdbarhed, styrke og omkostninger.

Vacupor® NT-B2-S

Vacupor® NT-B2-S er basisversionen af vores bygningsgodkendte “S-type” Vakuum Isoleringspanel med en Lambda værdi på 0,007 W/(m*K) . Et eksempel på godkendelse er det tyske institut, DIBT, der har godkendt Vacupor® NT-B2-S i henhold til certifikation nr. Z-23.11-1662. Godkendelsen gælder de forskellige typer Vacupor® og er for applikationer både inden- og udendørs.

Vacupor® RP-B2-S

Vacupor® RP-B2-S er en version af den godkendte “S-type” Vakuum Isoleringspanel beskyttet med en gummigranulatmåtte. Produktet har dokumenteret Lambda værdi på 0,007 W/(m*K). Godkendelsen gælder følgende produktvarianter: Vacupor® NT-B2, Vacupor® RP-B2 og Vacupor® PS-B2 og bliver beskrevet til 10 applikationer både inden- og udendørs.

Vacupor® PS-B2-S

Vacupor® TS-B2-S er en version af vores bygningsgodkendte “S-type” Vakuum Isoleringspanel med støjreduktionsbeklædning og en Lambda værdi på 0,007 W/(m*K) . Vacupor ® TS-B2-S er specielt velegnet til isolering af gulve, hvor støjdæmpning og vægtfordeling er nødvendig. Produktet er meget enkelt at montere ved hjælp af almindelig polystyrenklæber.

Vacupor® XPS-B2-S

Vacupor® XPS-B2-S er beskyttet med et lag ekstruderet polystyrenskum (XPS), endnu en version af vores bygningsgodkendte “S-type” Vakuum Isoleringspanel med Lambda værdi på 0,007 W/(m*K). Et eksempel på godkendelse er det tyske institut, DIBT, der har godkendt Vacupor® NT-B2-S i henhold til certifikation nr. Z-23.11-1662. Vacupor ® XPS-B2-S er udviklet til beklædning af vægge og lofter. Produktet er meget enkelt at montere ved hjælp af almindelig polystyrenklæber.

Vacupor® Insert NT

Vacupor® Insert NT er vores standardkernemateriale til Vakuum Isoleringspalerne. Vacupor® Insert NT kan leveres beklædt med krympet PE plastikfolie eller beklædt med vlies. Der kan opnås ekstrem lav varmeledning med dette kernemateriale.

Konstruktionseksempler med Vacupor

Her finder du eksempler på konstruktioner hvor Vacupor paneler er indbygget i bygningskonstruktioner, sparer energi og plads.
Dette er udvalgte konstruktioner der langt fra dækker alle de muligheder for konstruktionsoptimeringer der findes med Vakuumpaneler. På Bau-vip findes der også eksempler på tekst til beskrivelser til projekteringsværktøjer.

Læs brochure med eksempler på konstruktioner. Download den her.

 

VACUSPEED®-Et gulv-system der sparer dig for meget

Forestil dig at du kan slippe for at banke dit gamle betongulv op med alt hvad det indebærer. Få centimeter isolering oven på det eksieterende gulv kan gøre dig klar til at få gulvvarme og stadig overholde normer og ønskede varmetab! 

Det modulære VACUSPEED® – system blev udviklet for bedre at kunne opfylde de specifikke krav i byggeriet i praksis. Med det smarte VACUSPEED ® modulsystem, der består af 7 standardiserede panelstørrelser i 3 tykkelser, kan forskellige typer overfladegeometri isoleres hurtigere og på en mere effektiv måde. Lad os hjælpe dig med varmetabsberegning, udlægningsplan og tilbud på nødvendige materialer.

Du er mere end velkommen at kontakte os.

Brug kontaktformularen eller ring på:

+45 39 40 13 14

Vælg din kontaktperson her.

Kontaktpersoner

ISOLERINGSTEKNIK:  Salgs og leveringsbetingelser

INDUSTRITEKNIK:       Salgs og leveringsbetingelser

Kontaktformular

14 + 10 =