va-Q-tec – vakuum isoleringspaneler (VIP)

va-Q-tec er en dynamisk højteknologisk virksomhed, der siden 2001 har været banebrydende inden for udvikling af innovative løsninger til isoleringsindustrien på basis af energieffektive, pladsbesparende og miljøvenlige vakuumisoleringspaneler (VIPs). VIPs isolerer omkring 10 gange mere effektivt sammenlignet med konventionel fiber- eller skumisolering.

Desuden fremstiller va-Q-tec passive termiske emballageløsninger (containere og æsker), som tilbyder konstante temperaturforhold typisk i 4 til 10 dage. Virksomheden producerer i Tyskland og sikrer de højeste kvalitetsstandarder med sit patenterede kontrolsystem.

Den effektive teknologi i va-Q-tecs produkter sparer værdifuld energi på områder af daglig brug: transport af farmaceutiske produkter, i køle- og fryseapparater, i bygninger, i teknologi og industri samt i biler og fly. Endnu et miljørigtigt og grønt produkt fra Skanacid A/S. Det er vore varemørke.

Va-Q-tec Vakuum Panel (VIPs)

Hvad er VIPs?
VIPs eller Vakuum Isolerings Paneler er flade paneler der tilbyder absolut bedste isolering med minimum tykkelse.

 

Hvad er VIPs lavet af?

Det trykstærke kerne materiale består af komprimeret micro-porous pulver. Kernen er suge tom for luft og forsegler med en specialfolie.

Hvad kan VIPs bruges til?

VIPs tilbyder 10 gange højere termisk isolering end traditionelle isoleringsmaterialer i samme tykkelse. Anvendes alle steder hvor der ønskes god isolering på lidt plads.

Hvor bliver VIPs brug?

Va-Q-tec’s innovative og miljøvenlige VIPs bliver brugt præcis der hvor god isolering kræves. I bygninger og på tekniske anlæg.

Va-Q-tec

Vi, hos Skanacid A/S, er stolte af at repræsentere denne innovative tyske producent.

Hos Va-Q-tec siger de. “Vi tænker ud af boksen”. “Vi prøver nye ting og går nye veje. Samtidig spørger og reflekterer vi hele tiden. For dette er vi allerede blevet belønnet med “Querdenker”-prisen”.

VIPs for High Temperature

Vakuumisolering til højtemperatur i industrien

Nyeste skud på stammen er Vakuum Paneler til højtemperatur applikationer. Dette er banebrydende og vil skabe kolosale muligheder for besparelser i industrien.

  • Den innovative panelløsning va-Q-steel gør det muligt at uopnåede hidtil uhørt gode isoleringsværdier ved høje temperaturer, helt op til +400 °C.
  • Forbedringen i isoleringsevnen på over 200 % sammenlignet med den tidligere “best in class” løsning, tillader hidtil uset høj reduktion af energitab.
  • Brugen af udelukkende ikke-brændbare materialer, sikrer fremragende brandbeskyttelsesegenskaber, som giver helt nye perspektiver ved høje temperaturer, især hvor pladsen er trang.
  • Med brug af vakuumisolering og Va-Q-steel er det nu muligt at øge effektiviteten af blandt andet brændselsceller betydeligt.

Du er mere end velkommen at kontakte os.

Brug kontaktformularen eller ring på:

+45 39 40 13 14

Vælg din kontaktperson her.

Kontaktpersoner

ISOLERINGSTEKNIK:  Salgs og leveringsbetingelser

INDUSTRITEKNIK:       Salgs og leveringsbetingelser

Kontaktformular

6 + 2 =