Porextherm

Porextherm, Vakuum Paneler og Microporøs isolering med meget lav varmeledningsevne

Porextherm, som Morgan Thermal Ceramics overtog i juni 2014, har udviklet en række applikationsspecifikke produkter, som imødekommer de varierede ønsker markedet har til byggeteknik og højtemperaturisolering. Kendetegnet er ekstrem gode isoleringsegenskaber med minimal isoleringstykkelse. Krav om energibesparelser og kamp om pladsen gør denne type produkter uundværlige. Ingen andre isoleringsprodukter kan spare så meget energi og så lidt plads:

WDS®

WDS® isolering er temperaturstabil op til 1100 °C og forbedrer muligheden for at styre energibalancen betydeligt. Dette produkt tilbyder den tyndest mulige isoleringsløsning i dette temperaturområde. Det betyder mere nyttig volumen og mindst muligt energiforbrug.

Du kan downloade et datablad på Porextherm (Morgan Thermal Ceramics):

Vacupor® – Vakuum Isolerings Panel (VIP)

Morgan Thermal Ceramics program af Vacupor® produkter kombinerer egenskaberne fra Microporøs isolering med fordelene ved Vakuum-teknologien.

Vacupor® VIP tilbyder ekstrem lav varmeledning på <5 mW/mK og kan anvendes i temperaturområdet mellem -50 °C og 80 °C. På grund af produktets kerne af Microporøs isolering er levetiden meget længere end det normalt forventes af tilsvarende produkter på markedet.

Sammenligning af isoleringprodukters Lambda udvikling, når temperaturen stiger

Lambda-værdi: Denne værdi angiver, hvor godt et bestemt materiale leder varme.

Konvektion: Bevægelse i væsker eller gasser sædvanligvis fremkaldt af en temperaturforskel i samspil med varmeudvidelse og tyngdekraften. Da varm luft har mindre densitet end kold luft, vil opdriften bevirke, at opvarmet luft vil stige opad, og afkølet luft synke nedad.

Infrarød stråling: Elektromagnetisk stråling, som har længere bølgelængde end synligt lys, men kortere bølgelængde end mikrobølgestråling.

Du er mere end velkommen at kontakte os.

Brug kontaktformularen eller ring på:

+45 39 40 13 14

Vælg din kontaktperson her.

Kontaktpersoner

ISOLERINGSTEKNIK:  Salgs og leveringsbetingelser

INDUSTRITEKNIK:       Salgs og leveringsbetingelser

Kontaktformular

13 + 15 =