ThermaCote® er en højtydende keramisk isolerende belægning, der giver overlegen fugt og korrosions-beskyttelse, til rør, tanke, bygninger og konstruktioner, både inde og ude. Den avancerede keramiske teknologi, sparer energi, ligner en almindelig maling, når den er tør, og har ultra-lav VOC på 5,3 G / L.

ThermaCote® er en sprøjte-påført vejrbestandig belægning,  der bl.a. er certificeret DHS 01350,  til indendørs brug i klasseværelser og kontorer mm. ThermaCote® har indbygget korrosionsbeskyttelses egenskaber og er den perfekte primer eller topcoat på nye eller eksisterende træ-, glas-, plast-, beton- eller ståloverflader. Et UL®-klassificeret produkt med 0-Flame-spredning, ThermaCote® er det professionelle valg.

Industri

ThermaCote® kan anvendes på en lang række industrielle projekter. Specielt,  når det drejer sig om en kombination af personalebeskyttelse og sikring mod korrosion. En bonus ved denne belægning er,  at den samtidig sparer energi. Læs mere om mulighederne i den vedhæftede dokumentation herunder.

Ventil

Skib

Rørgade

Industrianlæg

GMP Pipe

Tank

Byggeri

ThermaCote® giver rigtig god mening, hvor der ønskes en forbedring af klimaskærmen og samtidig at bygningen får et visuelt løft. Denne maling trækker fugt ud af konstruktionen og forbedrer derved de konstruktioner, den anvendes på. Læs mere i den vedhæftede dokumentation nedenunder.

Byg Skitse

Trapez

Betonfasade

Boligblok

Tag

Produktionshal

ThermaCote Farveskema

Vi gør opmærksom på at farverne kan variere fra det viste. Det er meget forskelligt hvordan farver præsenteres på en skærm. Hvis nuancen er vigtig, anbefaler vi at valget tages ud fra et af vore trykte farveskemaer, som kan rekvireres ved at kontakte os. Navne er på fransk da leverandøren pigmenterne er fransk og gerne vil at vi bibeholder disse navne. Kontakt os her

Du er mere end velkommen at kontakte os.

Brug kontaktformularen eller ring på:

+45 39 40 13 14

Vælg din kontaktperson her.

Kontaktpersoner

ISOLERINGSTEKNIK:  Salgs og leveringsbetingelser

INDUSTRITEKNIK:       Salgs og leveringsbetingelser

Kontaktformular

12 + 1 =