Seimens overtager Dresser Rand og Skanacid A/S er igen agent for Peter Brotherhood!

Dresser-Rand Group Inc. (“Dresser-Rand” eller “Company”), en global leverandør af roterende udstyr og eftermarkedtjenester, meddelte, at selskabets aktionærer, ved et særligt møde mellem aktionærerne i dag, godkendte vedtagelsen ved en

fusionsaftalen med Siemens Energy, Inc. (“Siemens”), hvorefter Dresser-Rand vil blive erhvervet af Siemens.

På det særlige møde mellem aktionærerne blev 98,9% af de afgivne stemmer stemt for vedtagelsen af ​​fusionsaftalen. Aktier svarende til 73,5% af Dresser-Rands samlede udestående aktier i stamaktier pr. 22. oktober 2014 rekorddato var repræsenteret personligt eller ved fuldmægtig på mødet. Dresser-Rands aktionærer godkendte også, på rådgivende, ikke-bindende basis, kompensation, der måtte blive betalt til navngivne ledende medarbejdere som følge af fusionen.

På fusionsdagens fulde tidspunkt modtager aktionærerne i Dresser-Rand, for hver aktie af det almindelige lager, de ejer, kontanter i størrelsesordenen (i) $ 83,00 plus (ii) hvis fusionen lukker den 1. marts eller den 1. marts , 2015, $ 0,55 pr. Måned fra marts 2015 til og inklusive den måned, hvor afslutningen sker.