Skanacid A/S er Agent / Partner med anerkendte producenter af energioptimerende udstyr

Kontakt os for seriøse løsninger indenfor Generatorer, Kedler, Economisers, Grafit og Cylpebs

Vores partnere

Green`s Economisers & Wate Heat Recovery

Greens er berømt i hele verden for deres Economisere. De patenterede den allerførste Economiser allerede i 1845. Siden er Greens vokset og er i dag en virksomhed, der tilbyder design og fremstilling af mange typer varmevekslende produkter / løsninger til Energi produktion, Petro-kemi, Raffinaderier, Waste to Energy, Industri og Marine industrier.

Malekugler – Cylpebs

Uovertrufne produkter som resultat af moderne teknologi, fairness og pålidelighed er de karakteristika, der kendetegner virksomheden DOERING.

Skanacid A/S

Dampturbiner af høj kvalitet

HOWDEN TURBO UK, tidligere Peter Brotherhood er et af de mest anerkendte mærker indenfor Dampturbiner. Leveringsprogrammet spænder fra helt små singlestage turbiner til mellemstore der typisk benyttes på mindre Kaftvarme værker og på skibe. Vore kunder er Shell, Mærsk samt en del decentrale værket.

Varmevekslere og tilbehør

hornhill Group er den eneste britiske leverandør af den komplette cyklus af varmevekslere – design, engineering, installation, reparation og service til kunder fra alle brancher.
Vores dygtige ingeniører vil komme til dit websted for at vurdere dit varmevekslingsudstyr og lave anbefalinger.

Skanacid er stolte af dette nye agentur

Malekugler

Kuglemølle- forbrugsmaterialer. Kulfyrede kraftværker har brug for at knuse / male deres kul for at øge udnyttelsesgraden af deres brændsel. Litzkuhn er ekspert i fremstilling af denne type malekugler. Skanacid A/S og Litzkuhn har arbejdet sammen om at løse denne type opgaver for danske kraftværker i mange årtier.

Gear, conveyor og mølledrev

David Brown har i over 150 år leveret ingeniørydelser, løsninger og service til en bred vifte af industrier.

Antilöwa Produkter

Antilöwas produktprogram inkluderer et komplet program af smøre- og slipmidler til støbeindustrien. Programmet suppleres med spray-pistoler og specielle pensler (bronze- og stålbørster)

Nyheder

Børsens Gazellepris tildelt Skanacid A/S for 3. år i træk

Børsens Gazellepris tildelt Skanacid A/S for 3. år i træk

Vi er rigtigt stolte af at være en del af denne lille klub i år igen. En rigtig stor tak til Skanacid teamet for at gøre dette muligt og tak til Børsen for at tildele os prisen for 3. år i træk. Dansk og international industri er rigtigt udfordret i denne tid. Der...

læs mere
Heat Exchanger Group

Heat Exchanger Group

WE'RE NOW BIGGER AND EVEN BETTER We are excited to share the news that Green's is now part of Heat Exchange Group, which provides the widest range of heat exchanger products and services from a UK supplier. The new company has been formed through our partnership with...

læs mere
We are open for business – Are you?

We are open for business – Are you?

Skanacid deltog i GREEN's arrangement "Open Days" Vi er klædt på til at besvare forespørgsler og vil rigtigt gerne vise hvad vores partner kan og ikke mindst demonstrere GREEN's konkurrencekraft. Open for business Our first open day held on 28th September 2018 was a...

læs mere

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål vedrørende Isoleringsteknik, Industriteknik, Sports og Jagtskytte udstyr eller vores Defence & security agenturer, så skriv eller ring til os.